100% SIGURNA KUPOVINA

Valuta
Rasvjeta za svačiji ukus!     Najveći izbor  &  Najbolje cijene
 • icon

  BESPLATNA DOSTAVA
  za narudžbe iznad 499,99 Kn, dostava je besplatna!

Vanjska rasvjeta


Artikli 1 do 50 od 593 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Mreža  Lista 

Postavi rastući poredak

Artikli 1 do 50 od 593 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Mreža  Lista 

Postavi rastući poredak

Vanjska rasvjeta je svijetla radost – sa sigurnošću

Vanjska rasvjeta na imanju ne služi samo za noćnu sigurnost i plašenje sumnjivih likova, već se ona odavno etablirala kao popularna značajka kreativnog stila.To i ne čudi, jer tek savršena rasvjeta upotpunjuje karakter i naglašava karizmu kuće. Pažljivo odabranavanjska svjetla prikazuju posjed na neusporedivo izražajniji način. Ne bi inače dizajneri rasvjete nudilisvoje stručne savjete za najbolju moguću upotrebu vanjske rasvjete kako bise uljepšao vanjski izgled poznatih zgrada.

Izbor vanjske rasvjete je toliko raznolik kao i zgrada kojoj bi trebala dati individualnikarakter. Odaberite iz mnoštva najrazličitijih modela točno onu vanjsku rasvjetu koja će vaš posjed prikazati u pravom svjetlu. Kako bi i vaš okoliš i vaš novčanik imali razlog za osmijeh, nudimovam i vanjsku rasvjeta s LED tehnologijom, kao i solarne sustave i koncepteuštede energije.

Vanjska rasvjeta je dekorativna, pruža sigurnost i daje individualnost. I omogućuje da u svako doba dana i noći uživate u pogledu na vaše imanje.

Vanjskom rasvjetom i vanjskim svjetiljkama uljepšajte izgled bilo kojezgrade

Vanjska rasvjeta već se dugo ne koristi samo za osvjetljenje. Iako i dalje služi na kolnim prilazima, na vrtnim puteljcima i terasama za sigurnost i udobnost. No sve je popularnija i zbog estetskih razloga. Ciljani dizajn s vanjskim svjetiljkama i sredstvima rasvjete sve više dobiva na popularnosti.

Uz pomoć našeg širokog asortimana vanjskih svjetiljaka možetesvojoj kući, svojem vrtu i svojim vanjskimobjektima dati individualni stil.

Zbog zaštite okoliša i povećanja svijestio troškovima, uvelike smo proširili naš asortiman LED vanjskom rasvjetom, solarnim svjetiljkama i vanjskim svjetiljkama koje štede energiju.

Vanjske svjetiljke dolaze u svim varijacijama. Za ugradnju, postavljanjeili polaganje, za montažu nazidove, stropove istupoveili jednostavno stavljanje u zemlju. Plutajuće svjetiljke za ribnjake mogu svaku vodenu površinu pretvoriti u ugodan i privlačan doživljaj u tami. Ugrađena podna rasvjeta na kolnom prilazi dolazak kući svaki put pretvarau veliki doživljaj.

Tko želiukrasiti kolni prilaz rasvjetom, koristit će vanjske svjetiljke s umetkom za stavljanje u zemlju ili stupne svjetiljke te će ihpostavljati lijevo i desno uz kolni prilaz.

Vanjske svjetiljke stvaraju praviambijenti vanjskom posjedudaju određenu atmosferu. Vanjskom rasvjetom učinite zarasle vrtne puteljke sigurnima od zamki za spoticanje, stavite egzotičnebiljke u prvi plan. Dajte svojim gostima efekt iznenađenjaskrivenom vanjskom rasvjetom, vanjskom rasvjetom stavite arhitekturne elemente, kao i fasade ciljano u prvi plan.