100% SIGURNA KUPOVINA

Valuta
Rasvjeta za svačiji ukus!     Najveći izbor  &  Najbolje cijene
 • icon

  BESPLATNA DOSTAVA
  za narudžbe iznad 499,99 Kn, dostava je besplatna!

LED rasvjeta

Odaberite kategoriju:


Artikli 1 do 50 od 2010 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Mreža  Lista 

Postavi rastući poredak

Artikli 1 do 50 od 2010 ukupno

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Mreža  Lista 

Postavi rastući poredak

LED svjetiljke

Svjetiljke uljepšavaju naš život. Lampe se brinu za raspoloženje u dugim zimskim noćima. LED svjetiljke stvaraju svjetlost na moderan način. Lampe isijavaju blage noći na balkonu i terasi. S idejama za lampe od Volino nađite inspiraciju za uređivanje lampama i svjetiljkama klasičnim sredstvima osvjetljenja ili LED-om.

Kod nas svoju rasvjetu možete naručiti bez troškova dostave. Stropne svjetiljke, zidne svjetiljke i viseće svjetiljke, klasični emiteri i svjetlila za stropove, koji koriste klasična sredstva osvjetljenja i halogen ili svjetiljke s najnovijom LED tehnologijom: Mi Vas podupiremo što s tiče svjetla. LED-svjetiljke dugo su patile zbog predrasuda da proizvode hladno osvjetljenje. Danas su te lampe omiljene kao stropne svjetiljke i prije svega poznate kao štedne. Inspirirajte se na ovoj stranici svim svjetiljkama i lampama iz naše ponude ili si na stranicama pogledajte na primjer LED svjetiljke posebno. LED je dogurao daleko. Nikada niste imali toliko prostora za igru u osvjetljenju svoga stana.

Stavite svoj namještaj pod svjetlo pozornice

Lampe za dnevni prostor

Lampe u Vašem domu određuju Vaš stil življenja i naglašavaju ljepotu pojedinog namještaja. U tamnijim vremenima lampa nije samo osvjetljavala prostorije, nego i raspoloženje. Stropna svjetiljka je centralna svjetiljka u prostoru za boravljenje i jedenje, kuhinji, spavaćoj i dječjoj sobi. Uz viseće i stropne svjetiljke na raspolaganju Vam stoje ugradbeni ili tračni sustavi. Prema stilu uređenja svatko ovdje bira različito, i postoje ljudi, koji stropno osvjetljenje ne vole i svoje sobe zato osvjetljavaju stolnim ili stajaćim lampama. Osim toga Imate još izbora kod sredstava osvjetljenja.

Sredstva osvjetljenja i boja svjetla – omiljena topla bijela

Sredstva osvjetljenja ne djeluju samo na boju svjetlosti, nego i na raspoloženje u Vašem stanu. Tako hladno bijela boja razbuđuje, dok toplo bijelo svjetlo stvara mekan osjećaj doma. Boja svjetla osim toga djeluje i na percepciju boja u Vašem okruženju: različito podiže boju zidova kao i mustru i boju pojedinih detalja. Jedna lampa na stropu bez sjena osvjetljava jednu sobu. Ovo praktično korištenje stropnih svjetiljki estetski možete dopuniti svjetlećim otocima. K tome se nudi stilska stolna svjetiljka ili moderna stajaća lampa. U suštini postoji bezbroj mogućnosti: odlučujuće je, odakle dolazi svjetlo (stropna svjetiljka, zidna svjetiljka, ugrađeni emiteri, stajaća lampa, stolna lampa ili podna lampa). Sljedeće pitanje na koje je potrebno odgovoriti: Želite li raspršeno ili usmjereno svjetlo? U toplo bijeloj ili dnevno bijeloj? Treba li Vaša lampa imati mogućnost zamračenja ili ne? Jako važno je da slijedite Vaš ukus i udobnost stanovanja pri odabiru.

Lampe za dnevni boravak i sob za jelo

Klasik među lampama za sobu za jelo su viseće metalne lampe. Takva lampa se pričvršćuje na stropu, ali visi bliže iznad stola za jelo. Posebno fleksibilna je takva svjetiljka kao vučna viseća svjetiljka, pošto se u svako vrijeme može povući na željenu visinu. Ako kod lampi poštujete funkcionalnost, na mjestu na kojem se jede možete koristiti i svodnu lampu, koju nakon jela kao dodatni izvor svjetlosti odmahnete od mjesta jedenja – na primjer iznad kauča. U prostoru boravljenja uz stropne svjetiljke i stajaće svjetiljke i stolne svjetiljke ubrajaju se u klasike osvjetljenja. Stolna svjetiljka pritom ne mora stajati na stolu za jelo ili malom stoliću, nego dobro izgleda na ostalom namještaju kao tezga za jelo ili komode. Stajaće svjetiljke – moderne ili klasične -  unutarnjem uređenju daju posljednji trik. Volinou široku ponudu svako malo uzima nove dizajnerske svjetiljke, tako i najnovije LED-ove GLOBO lighting , ESTO, WOFI. Kada pri kupnji vjerujete određenim markama ili tražite određene dizajnerske svjetiljke, onda pogledajte u našem Shopu Lampe od flosa. Da pored dizajna lampi pazimo i na to da je tehnika unutra aktualna, za Vas znači, da svojom novom lampom možete uštedjeti struju.

Led svjetiljke

Nijedna tehnika u području lampi i svjetiljki nije se u zadnje vrijeme toliko razvila kao LED svjetiljke. Proizvođači lampi su iz potrebe napravili prednost i nakon zabrane žarulja diljem EU svjetlo emitirajuće diode (LED) učinili sposobnima nadanja. U međuvremenu lampa s LED-om pokazuje sljedeće prednosti:

 • LED-ovi su jeftini jer štede struju
 • LED-svjetiljke su učinkovite zbog duge izdržljivosti
 • Lampe s LED-om su nakon uključivanja odmah svijetle
 • LED-ovi se proizvode bezžive
 • LED-svjetiljke se mogu zamračiti
 • LED-ovi dopuštaju kreativno rješenje svjetla malomvisinom ugradbe

Još prije nekoliko godina svjetiljke s LED-om nisu bile omiljene, zato što je njihovo svjetlo bilo percipirano kao hladno i neudobno. Miješanjem raznobojnih LED-ova jedna lampa s LED tehnologijom može se u međuvremenu pobrinuti za osvjetljenje u toplo bijeloj. Drugačije nego kod žarne niti u žarulji, LED je kristal koji se pomoću struje potiče na svijetljenje -  malom potrošnjom energije.  LED lampa 30% struje pretvara u svjetlost, dok žarulja  samo 5% struje pretvara u svjetlost. Time štedite 75 do 90% energije. Malom visinom instalacijeLED rasvjetnih sredstava mogući su svjetleći objekti u kreativnim novim oblicima. U međuvremenu postoje i takozvana LED-retrofit sredstva osvjetljenja za Vaše lampe, koje izvana izgledaju kao žarulja i stanu u klasična grla lami za žarulje.