Ambijentalna rasvjeta za blagovaonske stolove

 

Za blagovaonske stolove preporučujemo ambijentalnu rasvjetu koja stvara ugodno okruženje. Što je ambijentalna rasvjeta življa, to više stvara ugodnije i zabavnije okruženje za ljude za stolom. Svijeće su najbolji primjer: dok svjetlost koju stvaraju nije jaka, mogu čak i pizzu iz mikrovalne pretvoriti u raskošnu gozbu. Posljednja moda u ambijentalnoj rasvjeti je korištenje LED rasvjetnih tijela. LED rasvjetna tijela su posebna jer omogućuju podešavanje boje svjetla po želji.  Odgovarajući daljinski upravljači s različitim programima omogućuju dinamično osvjetljenje. Rasvjetno tijelo automatski uključuje željeni niz boja na živi način, stvarajući tako izvanredno okruženje. LED rasvjetna tijela često sadržavaju punjive baterije, što znači da za njih nije potreban kabel i zato su savršena za stajanje na blagovaonskim stolovima.

 

Ambijentalna rasvjeta za podove

 

Ambijentalna rasvjeta na podovima može pretvoriti zaboravljene kutove u neobične primamljive prostore. Tamni kutovi, npr. ispod padine krova, mogu se lagano povećati. Dekorativna ambijentalna rasvjeta na podu, poput rasvjetnih kugli, dočarava mekanu „mjesečinu“ u domu i stvara romantičnu atmosferu. Također vam pomažu da pronađete svoj put u noći, ali i u tamnijim prostorijama bez potrebe osvjetljavanja cijele prostorije.

 

Ambijentalna rasvjeta za stoliće za kavu

 

Ambijentalna stolna rasvjeta na stolićima za kavu spaja ljude koji sjede oko stolića. Stvaraju fokusirani, središnji prostor i svjetlost prema kojoj svi gravitiraju. Svjetlo bi trebalo biti ugodno, živo i animirajuće, ali nikada presvijetlo jer će se inače ljudi oko stolića stopiti s pozadinom. Najnovija moda u ambijentalnoj rasvjeti je korištenje LED rasvjetnih tijela. LED rasvjetna tijela su posebna jer omogućuju podešavanje boje svjetla po želji. Odgovarajući daljinski upravljači s različitim programima omogućuju dinamično osvjetljenje. Rasvjetno tijelo automatski uključuje željeni niz boja na živi način, stvarajući tako izvanredno okruženje. Inače: LED rasvjetna tijela često sadržavaju punjive baterije, što znači da za njih nije potreban kabel i zato su savršena za stajanje na stoliću.

Read More